Assortiment

Boles d'Olor

De geuren van Boles d'olor worden geproduceerd in Barcelona. De eigenaar is van oorsprong parfumist van beroep. Hij is nog steeds verantwoordelijk voor de samenstelling van geuren en laat deze ook in zijn eigen fabriek bereiden. Hun assortiment geurproducten is enorm uitgebreid. Op de Geur- en Kleuravonden heb ik een groot deel bij me. Ik adviseer je graag over de verschillende toepassingen. De geur zelf is natuurlijk zeer persoonlijk, maar ook daarin kan ik je richting geven.

 WoodWick

De WoodWick Geurkaars is over komen waaien uit Amerika. Het bijzondere van deze kaars is dat ze een houten lont hebben. Wanneer je ze brandt, klinkt het alsof je bij een knapperend haardvuur zit. In Amerika is de WoodWick geurkaars de meest geliefde kaars van het land. Breng jouw huiskamer tot leven met deze heerlijke en unieke geuren. Met de ruime keuze aan kleuren en geuren zit er altijd wel een WoodWick geurkaars bij die past bij jouw stijl en smaak.

My Flame

De geurkaarsen van My Flame zijn gemaakt van Sojawas en 100% natuurlijke geurstoffen. De kaarsen hebben een lange brandtijd, geven geen roet af en bezorgen je geen hoofdpijn! Bovendien zitten ze in onweerstaanbaar leuke potjes en blikjes. Super leuk om kado te geven aan je vriendin... of jezelf.

zaZa'z & I'm Dutch

Onze collectie tassen en portemonee's is samengesteld uit zaZa's en I'm Dutch. 2 prachtige lijnen met mooie kwaliteit en geweldig gevoel voor stijl en comfort.

Kenmerken die de collectie van weergeven zijn: stijlvol, eigentijds, luxueus, een tikkeltje robuust, stoer en bovenal draagbaar voor iedereen. 

Byoux

Tot slot is er nog een assortiment kettingen, armbanden en oorbellen. Deze zijn door ons zorgvuldig samengesteld uit collecties van diverse leveranciers.

Wij vinden het leuk om aan jou en je vriendinnen deze mooie artikelen te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

E-mailen
Instagram