Geur- en kleuravond bij jou?

Lijkt het jou leuk om Gastvrouw te zijn van een Geur- en Kleuravond? Al vanaf 8 gasten kun jij de pop-up winkel boeken bij jou thuis, op je vereniging, in de bedrijfskantine... waar je maar wilt. Het kost jou niets, sterker nog... je krijgt een mooie beloning. 

Wat kun je verwachten van zo'n avond?

De pop-up winkel heeft ongeveer een uurtje nodig om op te zetten. Doorgaans begint de geur-en kleuravond om 20.00 uur (dit in overleg met de gastvrouw). Er wordt een korte demonstratie gegeven waarna alle producten zelf geprobeerd, gesnuffeld en bekeken kunnen worden. Dit alles neemt meestal zo'n anderhalf uur in beslag, afhankelijk van de groepsgrootte. 
Als iedereen klaar is gaan wij alvast opruimen terwijl jij nog even gezellig napraat met je gasten.

Praktische zaken

De pop-up winkel kan maar zo groot zijn als wat er in de auto past. Om toch een groot assortiment aan te kunnen bieden zal een aantal producten soms nageleverd worden. Deze nalevering vind doorgaans binnen een week na de Geur- en Kleuravond plaats bij de Gastvrouw. Zij zorgt voor verdere distributie onder de gasten. Uitzonderingen hierop kunnen altijd besproken worden.

Alle bestellingen worden op de Geur- en Kleuravond zelf afgerekend zodat de totale beloning voor de gastvrouw berekend kan worden. Betalen kan contant of met de PIN.

Voordelen voor de gastvrouw

- gratis producten uit het assortiment naar keuze t.w.v. 5% van de avond omzet
- gratis producten uit het assortiment naar keuze t.w.v. 10% van de avond omzet wanneer er een nieuwe afspraak wordt gemaakt
- een leuke attentie
- leuke aanbiedingen voor u en uw gasten
- een gezellig avond waar uw gasten nog lang over zullen napraten

Hoe kun je boeken?

Boeken is heel simpel. Je kunt bellen of appen naar 06 - 24 72 00 28 of mailen naar info@marijkesgalanterie.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact op om de mogelijkheden door te spreken.


 
E-mailen
Instagram