Over mij

De geschiedenis van de Geur- en Kleuravonden

Marijke's Galanterie is begonnen als een winkeltje in het mooie Steenbergen. Hoe leuk men de winkel en de spulletjes ook vond, je bent aangewezen op een relatief kleine gemeente en haar directe omgeving. Helaas bleek al snel dat daardoor niet genoeg klanten de winkel bezochten en het niet rendabel was. Na vele pogingen het tij te keren kwam er een 'bijzonder' verzoek vanuit Lekkerkerk. "Je hebt zulke leuke spulletjes, maar je zit zo ver weg... Kun je anders een keer naar mij toe komen, nodig ik mijn vriendinnen uit en dan kunnen zij ook je spullen zien". En ik dacht: Waarom ook niet?! Ik noemde het Geur- en Kleuravonden en trok met een bomvolle auto richting de Randstad. En het werd een succes!

Meer Geur- en Kleur avonden volgden bij mensen thuis, bij verenigingen en op events. Het assortiment werd aangepast op het mobiele winkel concept: mijn eigen 'pop-up-store'. Breekbare vazen en decoratie maakte plaats voor mooie handtassen en byoux.

De combinatie van fysieke winkel en de Geur- en Kleuravonden was wat veel voor 1 persoon. Tijd voor nieuwe keuzes... de winkel ging dicht en alle focus kon naar het verder ontwikkelen van mijn Geur- en Kleuravonden. Een proces dat nooit klaar zal zijn.

Wil je weten wat voor leuke avond we bij jou kunnen verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


 


 


 


 


 


 


 

E-mailen
Instagram