Verwen de dames in je organisatie

Het is tegenwoordig moeilijk om nog iets origineels te verzinnen voor je personeel. Je hebt alles al eens gedaan of gegeven voor je gevoel en het is moeilijk om het iedereen naar de zin te maken. Maar dit heeft u waarschijnlijk nog niet eerder gedaan: geef ze een shop beleving op een zelfgekozen locatie! 

Leuk alternatief voor het traditionele kerstpakket of Secretaressedag
Mensen zelf laten kiezen via internet bestaat al langer. Heel praktisch... maar misschien niet zo gezellig. En sommigen vergeten het in te wisselen en laten hun tegoed verlopen. Daar gaat je goede bedoeling!  Geef hen een Geur&Kleur middag/avond! Ik verander een door jou gekozen locatie tot pop-up store waar de dames kunnen kiezen uit allerlei leuke hebbedingen; handtassen, (huis)parfums, sjaals, byoux, geurkaarsen... van alles en nog wat! 

Shoptegoed

Vooraf aan de Geur&Kleur middag/avond ontvang je een envelop met daarin uitnodigingen en bonnen met shoptegoed. Hiermee kun je iedereen alvast wat voorpret geven. De hoogte van het bedrag bepaal je zelf. Elke personeelslid mag zelf kiezen om alleen het tegoed te besteden of er zelf nog iets bij te leggen. Zodoende kan iedereen kiezen wat zij zelf mooi vind. Jij krijgt als bedrijf een keurige factuur met BTW voor het aantal ingewisselde bonnen.

Een paar voorbeelden om dit te organiseren zijn:

- tijdens een lunchpauze in de bedrijfskantine
Is het lastig om mensen ervoor terug te laten komen of langer te laten blijven? Dan is dit een uitstekende manier om toch iedereen de kans te geven. Iedereen gaat met een dikke glimlach de middag in.

- tijdens de Vrijmibeau 
De sfeer is ontspannen, de werkweek zit erop. Nog even gezellig bij elkaar... maar dan een keer net even anders: je mag iets leuks voor jezelf uitzoeken! Dat weekend kan niet meer stuk.

- vooraf aan het kerstdiner bij de organisatie of op locatie
Wil je alles 1 beleving maken, dan kun je het ook koppelen aan je kerstdiner. Bijvoorbeeld vooraf met een drankje bij je bedrijf waarna jullie gaan eten. Of ik kom met de pop-up-store naar jullie locatie toe indien mogelijk.

Het zijn slechts voorbeelden. Heb je zelf een ander idee... vraag het me! Er is van alles mogelijk en ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging. Liever niet telefonisch? Dan kom ik even langs. 

E-mailen
Instagram